Tájékoztatás

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy településünkön a fertőzöttségi ráta elérte a 6,26 ezreléket. A jelenleg erre vonatkozó hatályban lévő korlátozásokat figyelembe véve a következőket tartsuk be: az élelmiszer üzletek 5 órától 22 óráig tarthatnak nyitva, nincs szükség zöld igazolványra, kötelező a maszk viselés, más üzletek/ szolgáltatások 5 órától 22 óráig tarthatnak nyitva, 200 négyzetméter alatt nincs szükség zöld igazolványra, kötelező a maszk viselés, vendéglők és kávézók 5 órától 22 óráig tarthatnak nyitva, 30%-os kapacitással működhetnek, sport és fitnesz termek 30%-os kapacitással működhetnek, játszóterek 50%-os kapacitással működhetnek, belépés közintézménybe csak zöld igazolvánnyal lehetséges (kivétel képeznek az alkalmazottak).

Nyílt és zárt közterületen egyaránt kötelező az orvosi maszk vagy FFP2 típusú maszkviselése.

Továbbá felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a település NEM KERÜLT VESZTEGZÁR alá. Kérjük, hogy kerüljék a fals információkat, tájékozódjanak hivatalos helyekről. Fontos tudni, hogy vesztegzárat a katasztrófavédelmi főigazgatóság vezetője, Raed Arafat rendelheti el a megyei egészségügyi igazgatóság ajánlására.

Kérjük, hogy vigyázzanak magukra és egymásra!

Fokozottan figyeljenek a maszk viselésre és a távolságok betartására!

Polgármesteri Hivatal

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Szükség van segítségre? Beszéljen velünk