Pályázati felhívás

Gyergyócsomafalva Polgármesteri Hivatala az érintettek tudomására hozza, hogy meghirdette pályázati rendszerét a községben tevékenykedő civil szervezetek, alapítványok és egyesületek számára.

A pályázati rendszer támogatást biztosít kultúra és ifjúsági tevékenységek, polgárvédelem, mezőgazdaság, turizmus és hagyományőrzés, egyház, egészségügy, környezetvédelem, sport-, szociális-, gazdasági tevékenységek, valamint tanügy és oktatás területén szervezett programok megvalósításához.

A 2023-as évre előirányzott keretösszeg 80.000 lej.

A pályázati felhívás, az űrlapok és az elszámolási útmutató megtalálható a www.csomafalva.info oldalon, a Községi Könyvtárban, illetve e-mailben igényelhető a ciumani@hr.e-adm.ro címen.

Leadási határidő: 2023. április 21, 16.00 óra, Községi Könyvtár (Borsos Miklós tér, 208 szám)

Eredményhirdetés: 2023. áprlis 26, 14.00 óra, a Polgármesteri Hivatal előterében kifüggesztve, illetve a www.csomafalva.info oldalon.

A programok futamideje: a 2023-as év.

A támogatás elnyerésének feltételei:

  • A pályázatnak tartalmaznia kell a kitöltött pályázati űrlapot és a szükséges mellékleteket.
  • A pályázat benyújtásakor a pályázónak bizonyítania kell, hogy rendelkezik a pályázati összköltségvetés legalább 10%-ával.

 

A felhívás megjelent Románia Hivatalos Közlönye VI. részének 49-es számában, 2023. március 15-én.

 

Polgármesteri Hivatal

 

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Szükség van segítségre? Beszéljen velünk